Πρωτοσέλιδο
ΗΧΩ της Άρτας
Στο «Πράσινο Ταμείο» παλιό Δημαρχείο και Κτίριο Παπακώστα
Επικαιρότητα

dhmarxeio_artas_skoyfa_odos_newww_2Ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για αξιοποίησή τους

Πλώρη για εξασφάλιση κονδυλίων συντήρησης και ανάδειξης θα βάλει πλέον ο Δήμος Αρταίων σε ότι αφορά το διατηρητέο κτίριο του παλιού Δημαρχείου, στην οδό Σκουφά, που περνάει πια στην ιδιοκτησία του ολόκληρο.

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, ενώ την υπόθεση για την εξασφάλιση της κυριότητας ολόκληρου του παλιού Δημαρχείου είχε ανοίξει η πρώην Δημοτική Αρχή που προωθούσε την εξαγορά μέρους του ισογείου και του υπογείου, τα οποία είχαν εξαιρεθεί από την υπόλοιπη δωρεά του Αλεξάνδρου Ζάρρα προς τον Δήμο και είχαν δοθεί σε ιδιώτη.

Περισσότερα...
 
Βρέθηκε νεκρός άστεγος στο κέντρο της Άρτας!!!
Επικαιρότητα

ARXONTIKO_PAPAKOSTAΠέθανε μόνος και αβοήθητος…

Συγκλονισμένη η μικρή κοινωνία της Άρτας από την η είδηση ότι άστεγος βρέθηκε νεκρός, στο  υπό κατάρρευση Αρχοντικό Παπακώστα, στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 57χρονο Αρτινό, για τον οποίο, κανείς δεν θα μπορούσε πριν από μερικά χρόνια να φανταστεί πως  θα έφτανε κάποτε η στιγμή που θα έμενε χρεωμένος και άστεγος και θα έσβηνε μόνος σε ένα εγκαταλειμμένο αρχοντικό. Ήταν γνωστός στην αγορά αφού παλιότερα εργάστηκε ως φορτοεκφορτωτής, ενώ τον τελευταίο καιρό γενειοφόρος, έσερνε βαριά τα βήματά του στους δρόμους της πόλης, δίνοντας την εικόνα ενός χτυπημένου από τη ζωή ανθρώπου...

Περισσότερα...
 
Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας
Επικαιρότητα

skoyfa adeia 2011 6osΓια ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπους στις Ομοσπονδίες

Ποιοι κατέρχονται υποψήφιοι

Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα την αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και εκπροσώπους στις Ομοσπονδίες.

Στις εκλογές θα πάρουν μέρος οι παρατάξεις ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ.

Περισσότερα...
 
«Αφωνία»
Επικαιρότητα

NIKOLAOY_MIXALHS

 

Γράφει ο Μιχάλης Κων. Νικολάου

«Κύριε Διευθυντά,

Απορώ και εξίσταμαι για την «αφωνία» όλων μας, στο απαράδεκτο όσο και δυσανεξήγητο γεγονός να μην περιληφθεί κανείς εκ των Δήμων του Νομού μας στο πιλοτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε μετά πολλών επαίνων και διθυράμβων, την περασμένη Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, για την παροχή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε συμπολίτες μας που ασφυκτιούν στα όρια (και κάτω απ’ αυτά) της ανέχειας, της φτώχειας και της αναξιοπρέπειας.

Περισσότερα...
 
Πληρώνουμε τις συνέπειες του καταρροϊκού
Επικαιρότητα

GKOKAS_XRHSTOS_VOYLH_2014_8osΤα νεκρά ζώα έφτασαν μέχρι τον Αμβρακικό

Χρήστος Γκόκας: "Δικαιολογημένη η ανησυχία των κτηνοτρόφων"

Σε κλοιό βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι σε ολόκληρη την επικράτεια, λόγω δύο ζωονόσων που μεταδίδονται με ταχύτατους ρυθμούς. Ο καταρροϊκός πυρετός και η ευλογιά χτύπησαν φέτος την ελληνική κτηνοτροφία και έχουν προκαλέσει απώλεια χιλιάδων ζώων, με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να έχουν υποστεί τεράστιες οικονομικές ζημίες.

Η νόσος που φαίνεται ότι συνεχίζει να πλήττει κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής μας φέρνει και τις υπόλοιπες συνέπειες με την πλέον σοβαρή την μόλυνση του περιβάλλοντος γενικά, αλλά των ποταμιών, των χειμάρρων και του Αμβρακικού ειδικότερα, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα οι κτηνοτρόφοι που έχουν απώλειες σε ζωικό κεφάλαιο, δε συμμορφώνονται με τις οδηγίες για την διαχείριση των νεκρών ζώων, αλλά δρουν επιπόλαια πετώντας τα πληγέντα νεκρά ζώα σε ποτάμια και ρέματα.

Περισσότερα...
 
3η Διημερίδα Κτηνιατρικής Τραυματιολογίας ζώων συντροφιάς
Επικαιρότητα

KTHNIATRIKH_TRAYMATIOLOGIA_KOKKA_XRISTINA_2014_10osΕρευνητικό-Πειραματικό Κέντρο ELPEN -Σάββατο & Κυριακή 11-12 Οκτωβρίου 2014

Γράφει η Χριστίνα Κόκκα

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αθήνας και στις εγκαταστάσεις ενός από τα πλέον οργανωμένα και σύγχρονα Ερευνητικά & Πειραματικά Κέντρα των Βαλκανίων-της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN-η 3η Διημερίδα Τραυματιολογίας Ζώων Συντροφιάς.

Η χρηστικότητα του αντικειμένου ουσιωδέστατη, σε μία χώρα στην οποία τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν τον πρώτο -τη σειρά- λόγω θανάτου, τόσο για τα δεσποζόμενα, όσο και για τα αδέσποτα ζώα, με τις κακοήθεις νεοπλασίες να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση.

Περισσότερα...
 
Μπράβο στην Βαρβάρα Παπαδοπούλου – Αρχαιολόγο
Άρθρα & Απόψεις

GKANIATSAS_BASILHSΤου Βασίλη Γκανιάτσα

Φωτογράφου – Κινηματογραφιστή

Την Τρίτη 14 Οκτώβρη με φώναξε η κυρία Βαρβάρα Παπαδοπούλου να πάμε να μου δείξει κάτι. Κατευθυνθήκαμε προς την γέφυρα. Μετά την γέφυρα δίπλα από τις εργατικές κατοικίες αριστερά μέσα στα περιβόλια συναντήσαμε τον μητροπολίτη Πρέβεζας, και τον δήμαρχο Αρταίων, και μας οδήγησε σε ένα ανασκαμμένο περιβόλι.

Αυτό που αντικρίσαμε μας άφησε κατάπληκτους μας ξενάγησε και μας ενημέρωσε για μια σπουδαία ανακάλυψη, σε αρκετό βάθος κάτω από της πορτοκαλιές με μεθοδευμένη ανασκαφή η κυρία Παπαδοπούλου με τους συνεργάτες της ανακάλυψαν ένα τεράστιο αρχαίο μοναστηριακό συγκρότημα που ήταν καλυμμένο με την ύλη του Αράχθου για χρόνια.

Περισσότερα...
 
Το αυτογκόλ των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή
Άρθρα & Απόψεις

MPALTZOHS GIANNHS 2011 3os NEWWWΓράφει ο Ιωάννης Αθαν. Μπαλτζώης

Τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή και ιδιαίτερα στην Συρία και στο Ιράκ, μας προκαλούν θλίψη, κατάπληξη, οργή και ερωτηματικά στο αν οι ΗΠΑ, η παγκόσμια υπερδύναμη, που επιδιώκει ένα μονοπολικό κόσμο, στον οποίο θα ηγείται, αν είναι ικανή για τον σκοπό αυτό, ή ανίκανη να προβλέψει, να σχεδιάσει να επιβλέψει και να εκτελέσει ένα γεωστρατηγικό οραματισμό, που θα εξυπηρετούσε τα δικά της τουλάχιστον σχέδια και συμφέροντα, αδιαφορώντας βέβαια για τις επιπτώσεις σε λαούς και χώρες. Και τα αποτελέσματα της ολέθριας αμερικανικής  πολιτικής στον χώρο της Μέσης Ανατολής είναι απολύτως ορατά σήμερα, με αυτά που διαδραματίζονται στο Κουρδικό Κομπάνι και στα περίχωρα της Βαγδάτης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 42
Διαφήμιση

αντΗΧΩ - Το βίντεο της εβδομάδας

Αστυνομικοί στο Χονγκ Κονγκ ξυλοκοπούν διαδηλωτή

αντΗΧΩGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τοπικά Νέα

«Αφωνία»

Περισσότερα...
Εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι του «ΣΚΟΥΦΑ»

Περισσότερα...
Στο «Πράσινο Ταμείο» παλιό Δημαρχείο και Κτίριο Παπακώστα

Περισσότερα...
Βρέθηκε νεκρός άστεγος στο κέντρο της Άρτας!!!

Περισσότερα...
Πληρώνουμε τις συνέπειες του καταρροϊκού

Περισσότερα...
Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας

Περισσότερα...
3η Διημερίδα Κτηνιατρικής Τραυματιολογίας ζώων συντροφιάς

Περισσότερα...
Κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις την εβδομάδα που έρχεται

Περισσότερα...
Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Άρτας

Περισσότερα...
Παραίνεση Β. Ψαθά προς επαγγελματίες αλιείς

Περισσότερα...
mod_vvisit_counterΣύνολο Επισκεπτών1471952

.

Online

Έχουμε 76 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Πρωτοσέλιδο

«  Οκτώβριος 2014  »
ΚΔΤΤΠΠΣ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Ο Καιρός

karakitsios.jpg